TÝM PROSTĚ DÝCHEJ na Metrostav cyklo handy maraton 2018

i letos se tým prostě dýchej zúčastnil nejdelšího cyklistického závodu na území čr – metrostav cyklo handy maraton, ZNÁMÝ TAKÉ JAKO 111H/2222KM.

Podařilo se nám zajet pátý nejrychlejší čas a celkově se umístit na 8. místě. To nejdůležitější ale je, že jsme se vrátili všichni společně v pořádku zpátky, zažili spoustu zážitků, poznali nové lidi a současně snad i inspirovali díky Štěpánovi (pacient CF) ostatní k pohybu. Protože kde je vůle, je i cesta 🙂

Věříme, že se nám opět podařilo dostat téma CF trošičku více do povědomí a současně díky naším partnerům a také sbírce na darujme.cz jsme získali na podporu nemocných částku 190tis Kč!!!

děkujeme společnostem:

HANNO CZ – provozovateli portálu www.goleto.cz za částku 100.000Kč

Nadaci ČEZ – zaměstnaneckému GRANTU ve výši 30.000Kč

Společnosti FVE NOVUM CZECH za částku 30.000Kč

 

Na darujme.cz jsme tentokrát vybrali díky všem, kteří se zapojili také necelých 30.000Kč

 

DĚKUJEME!!!

   

KDY: 31. 7. – 4. 8. 2018

Na start výjimečného benefičního cyklistického závodu Metrostav Cyklo Handy Maraton, na kterém závodníci musejí ujet 2222 kilometrů za 111 hodin,  se postaví i tým Klubu CF. Podmínkou účasti je, že v každém týmu musí být alespoň jeden zástupce z cílové skupiny, které pomáhají.

V osmičlenném týmu s názvem Prostě dýchej vyrazí na trať i cysklista s cystickou fibrózou.

Loni v tomto nejdelším českém závodě obsadil tým Prostě dýchej v konkurenci 35 týmů úžasné 8. místo.

Velice děkujeme Kamilovi Neumannovi, tatínkovi členky Klubu CF, který tuto akci inicioval a osobně se závodu v týmu Prostě dýchej také zúčastnil.