CFL Ultraday MTB – 28.8.2021

Děkujeme Všem za pomoc a podporu při našem prvním ročníku a budeme se na Vás těšit v roce 2021.

CFL-Ultraday MTB

Po prvním ročníků Ultraday jsme se rozhodli udělat i variantu pro horská kola. Čeká nás krásná pouť a protneme vždy nejvýznaměnší vrcholy cesty společně s nezapomenutelnými výhledy do krajiny. Budeme velice rádi, když se k nám přidáš a budeš sdílet tu neskutečnou a čistou radost Kryštofa, který samozřejmě část trati pojede opět s námi. Nezáleží na tom, zda s námi absolvuješ celou trasu či jen 2 kilometry, každé šlápnutí pomůže. 

Máme pro tebe připravená stanoviště, kde budeš moci přispět do dárcovské kasy, vyzkoušet dresy či zakoupit některý z našich doplňků. Celá naše charitativní jízda bude online díky fotkám a videím z trasy, takže bychom se neměli minout.Veškeré podrobnosti budeme postupně přidávat.Pro jakékoliv dotazy nás neváhej kontaktovat.Budeme se těšit na tvoji účast a pomoc.

Nejedná se o závod!

Tempo vyjížďky bude vždy přizpůsobeno tak, abychom jeli vždy pohromadě.

Prosím všechny účastníky, kteří s námi plánují jet, aby si s sebou přibalily světla. Děkujeme. 

-Propozice-

28.8.2021

Symbolické startovné 100,- v den závodu do dárcovské kasy nebo na tomto odkaze www.darujme.cz/projekt

V ceně startovného je zajištěný doprovod po dobu vyjížďky. Bohaté občerstvení na pitstopech. Video a fotomateriál z celé akce.


Trasa:

Frýdlant v Čechách – Hrádek nad Nisou – Buk republiky – Ještěd vrchol – Sychrov – Černá Studnice – Tanvaldský špičák – Kořenov – Jizerka – Smědava – Frýdlant v Čechách.

Pro lepší přehlednost co tě na trase čeká jsme pro tebe připravili rozřazení jednotlivých úseků mezi pitsopy podle čísel. Při čísle 1 se jedná o nejjednoduší úsek sjízdný na horském, gravel a silničním kole. Úseky 2 jsou dostupné pouze na horském a gravel kole. Úseky označené číslem 3 jsou výhradně jetelné pouze na horských kolech.

Nejtechničtější úsek celé akce se nachází z průjezdného bodu Černá studnice – Tanvaldský špičák vrchol.

Start: 7:00 od prodejny Kola-Cirkl / Frýdlant v Čechách ( 2.kategorie sjízdnosti ) od úseku Albrechtice po Buk republiky možnost absolvovat i na  gravel kole.

1.pitstop 45km –  10:00- 10:30 Ještěd vrchol ( 2.kategorie sjízdnosti )

2.pitstop 65km – 12:00 – 12:30 zámek Sychrov ( parkoviště ) (3. kategorie sjízdnosti z úseku Černá Studnice – Tanvaldský špičák ) v ostatních úsecích kategorie 1.

Občerstvovačka 89 km Horní Černá Studnice

3.pitstop 105km – 15:30 – 16:00 Tanvaldský špičák ( 2.kategorie sjízdnosti )

4.pitstop 123km – 18:00 – 18:30 Kořenov – Jizerka / parkoviště pod Bukovcem (1.kategorie sjízdnosti )

Cíl: Kola-Cirkl Frýdlant v Čechách – 20:30 – 21:00

Časy jsou pouze orientační, proto prosím sledujte v den akce facebook CFL-Cycling for life, děkujeme.

Trasa 

Detail k tomuto i dalším projektům z dílny CFL – Cycling for Life naleznete také na www.projektcfl.cz